Det är inte alltid så lätt

Ibland kan det vara så att vissa dagar känns hemska fast de egentligen inte borde vara det. Det är inte så lätt när kraven på en är skyhöga och man känner att man inte orkar. Man vill bara försvinna från allt. Det är inte så lätt när man vill något så mycket men inte kommer någonstans. Det är inte lätt när man vill vara någon, men inte är nått.
När de här dagarna kommer finns det bara en sak som verkligen funkar. Man ska aldrig stänga in sig sjlv, det är bättre att träffa människor man tycker om så man glömmer alla tankar som kommer upp. För i morgon kommer allt kännas mycket bättre. Förhoppningsvis...

Stay with me!

S

APU

Jo, jag har ju APU på The Body Shop i v-ås. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag ska nog byta snart. Men till vad? Vad vill jag hålla på med egentligen? Jobbigt att börja om på ruta ett. Ska jag söka till en ny butik eller söka till ett företag? Vad får man göra där då..? ÅÅÅHH VA DRYGT! Inte nog med det så har vi inget UF-företag?!

NÅVÄL, det är ju som det är :)

H

Tillbaka till verkligheten

Nu har skolan dragit igång igen. Fast självklart är vi fortfarande i mjukstarten. Känns rätt bra, sista året kommer förmodligen gå fort men med en del slit! Så fort som möjligt ska vi dra igång ett företag. Det känns väldigt allvarligt och vuxet med ett eget företag. Jag hoppas att det blir bra och att vi kan gå i vinst när vår terminen är slut.
APU:n börjar på tisdag och det börjar kännas lite pirrigt. första dagen ska jag allafall ta lunch med Al och Hunkan så då får man höra hur dom har haft det och puscha varandra lite om det behövs.
Även ett projektarbete ska göras och jag har ingen idé överhuvudtaget.....

Sitter och lyssnar på bästa låten just nu. Rihanna med Disturbia. Tänk henne har jag stått öga mot öga mot!

Puss/S

Måndag

Nu börjar skolan på torsdag igen. Sista sommarlovet är över och det kanske är dags att växa upp? Har allafall ordnat praktik i sista sekunden. Det blev indiska tillslut och det känns rätt bra. Kommer nog bli bra att få lite rutin i vardagen när skolan börjar. Det är jobbigt i början men sen rullar det på fort. En sak är iallafall säker och det är att jag måste fixa jobb så att jag kan få in lite pengar. Jag vill unna mig massa saker men det är rätt svårt nu. Får se vad som kommer upp.
En annan sak som jag siktar på nu i höst då mitt nya liv börjar är att börja träna. Jag känner att jag har nyligen vart i alldeles för många situationer då jag har behövt lite muskler att försvara mig med. Jag vill känna att jag klarar av att skydda mina nära när en situation kommer.

Det var väl allt jag hade på hjärtat ikväll.
Förresten en liten hälsning till Carro, tack så jäkla mycket för helgen. Skitkul vare!!!

Puss/S

underbar kväll

Fy fan vilken underbar kväll det var på krogen igår! Min krogpremiär blev verkligen lyckad. Stog längst fram och såg Millincollin spela och träffade massa härliga människor som det var längesen man såg. Tack Elin för att du gjorde kvällen lyckad, det ska göras om snart igen! Dock är inte dagen efter den roligaste, men det var det allt värt. Stackars Huong som får vänta ett tag till..

K&R/ S

Alla flickor (och pojkar) utom jag.

Två veckor sen jag skrev nåt inlägg. Tja!
Ikväll är väl halva fagersta på Green Man antar jag väl,
kul!! om man har åldern inne vill säga ;)
Det är ju inte ofta Millencolin är i Fagersta så.
H

Hemma igen

Det händer så mycket skit nu på senaste. Man trodde att det värsta hade hänt men det ser bara ut att bli ännu värre. Jag förstår inte varför vissa människor ska ha förutfattade meningar om folk som mår dåligt. Jag tror inte på ett lyckligt slut längre men jag hoppas att det tar slut snart. det är jobbigt när folk i ens närhet mår dåligt och ingen tror på dem.
Idag hände en till tråkigt sak, jag trodde verkligen aldrig att det skulle hända. jag trodde att det skulle vara dom för alltid. En sak är iallafall säker. Det kommer bli tomt.

En annan sak är att jag har blivit förkyld. Skönt att jag inte vart det i usa allafall.:) Saknar alla där så det gör ont...

Puss/ S

RSS 2.0