Hej mig!

Ursäkta bloggtorkan, men jag steks levande här ute i den grymma världen.
Det ser ut att bli dåligt väder nu i helgen dock och jag vet att man aldrig ska klaga på bra väder som kommer så sällan!

Imorgon ska jag till v-ås. Jag har sökt APU där, och innan butikschefen ville lova mig nåt ville hon träffa mig och ställa några frågor. Där var det kört för min del. Men med en sån där inställning är det väl självklart att det går åt pipsvängen, men det här med första bra intrycket har aldrig vart min grej. Och nu känns det som en början till en diskussion om mig själv, med mig själv. När jag ändå är på g och schizar kan jag trycka in ett lycka till, till mig själv.
Lycka till på APU-intervjun Huong!

(jag har förresten tre par nya skor, ska ta mig tid att ta kort och lägga upp..!)

H

Jag har traffat CHRIS BROWN!!!!!!!

Jag forstar inte att det ar sant!!! Jag grat, jag va chockad!!! Saa lycklig! Trodde aldrig det skulle handa mig. jag ar varldens lyckligaste!!!
Nar vi var och shoppade idag sag vi Chris Brown och RIHANNA!!!!!! Det ar helt sjukt!! Jag gick fram till Chris och han tog min hand och log. Han kunde inte prata for han skulle pa en konsert och va tvungen att vila sin rost. Hans mamma pratade med oss eftersom hon kanner familjen jag bor hos! Hela min kropp skakade, jag har aldrig kant sadar forut.
Jag traffade min storsta idol idag!!!!! :D:D:D:D:D och Rihanna som jag ocksa alskar stog bredvid :D

<3 // S

Danmark

När vi var i Helsingborg sa jag och min syrra: vi vill ha dansk korv i danmark.
Så fick det bli, vi åkte till Danmark. Gick runt lite, köte kanderade mandlar och sen våra röda korvar
haha. idag är det hyfsat väder, vi ska till stranden oc grilla. Jagska byta om nu.

H


Helsingborg dåva...

Hej, jag befinner mig nu i Helsingborg. Vänner till familjen. Har rätt så tråkigt. För vad kan man göra i Helsingborg på en söndag liksom? Lär väl visa sig. Tillbaka till Halmstad på måndag iaf, och Ullared? ;)
Hur har ni det då? I detta pissväder..?

H

Håkan Hellström på Marinfestivalen

IDag drog jag, Benny, syster och bror till Stationsparken här i Halmstad och kikade på Håkan. Killen är hur bra som helst. Falsksjungande västsvensken som han blev presenterad som. Haha.

Håkan Hellström!

H

(Kom försent till Rix FM igår, hann se typ två sekunder av Ola, sen E-type och Charlotte Perrelli. Missade Arash ;( )


Rix FM Festival ikväll

Idag ska jag på Rix FM festival. Haha, finns ingen artist jag riktigt diggar... Jag vet att Sara diggar Arash iaf:P
Ikväll äre iaf, Arash, Charlotte Perelli, Sanna Nielsen, Ola, E-Type, Nordman och ett band till... Få se om det blir kul. Imorgon ska jag se Håkan Hellström.

H

I usa

Nu har jag bara tva veckor kvar:(!! Kommer hem den 30 juli. Vill stanna har foralltid.
idag ska vi hamta min mamma o mormor som ska komma och traffa familjen. Forhoppningsvis kommer familjen self till sverige och halsar pa nasta ar.
Haromdagen var jag till Virginia beach och kollade nar de hade Parade of nations, det som jag hade forra aret. va skont att slippa sta dar framme och prata infor alla iar. Saknar lagret och alla harliga manniskor!
Igar tog jag mig upp pa nieboarden, va skitkuul!! :D

Ta hand om er!

Sara

SATC

Igår var jag med min vän Sara från Fagersta. Hon är nämligen också här i Halmstad. Vi gick runt på en uppptäcksfärd och hamnade utanför en biograf. Kl var då 21, och 21:15 gick SATC. Så vi köpte biljetter och satte oss. Herre va filmen är rolig. Jag som följt serien blev minst allt inte missnöjd! Sara tyckte den var okej, men hon hadei nte följt serien så.
Har du sett filmen? Vad tyckte du?
H

Dagens gärning

Idag skulle vi vandra ner på stan. När vi går ner för en backe ser vi den här karln som kämpar uppför backen i sin rullstol. Så jag säger åt Benny att han borde vara en gentleman och fråga om han vill ha hjälp. Vi hjälptehan uppför backen och över vägen,  sen mådde vi bra  ett tag.
mohaha

H


Halmstad

Om typ två timmar åker jag iväg till Halmstad.
Mitt sommarställe nr1!
Mina kära barndomsvänner bor där.
Kasst väder, men förhoppningsvis åker vi utomlands. Bra att jag kom på det, måste packa passet.
Vad ska ni göra i sommar?

Uppdaterar igen i Halmstad nån gång,


H

- You think you know who you are? You have no idea.

It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something.

Har kikat lite på film. Crash nämligen. Såg den första gången förra sommaren och när Ida frågade efter filmtips så tveka jag inte en sek. Crash. En sevärd film.

"Fördomens fula ansikte visar sig bland alla raser och klasser. Osäkerhet och rädslan för det obekanta styr våra tankar, påverkar vårt handlande och kulminerar i hat och vrede.

En het dag i Los Angeles sker en bilolycka. Detta för samman en rad människors liv. Alla inblandade tvingas göra val som ställer deras moral på sin spets och som medför konsekvenser som de sedan får leva med resten av sina liv. Detta är en laddad skildring av ett rasistiskt Los Angeles där polisen är korrupt och rättväsendet har surnat."

Crash erhöll Oscar för bästa film 2005.
 
Några av skådisarna: Sandra Bullock, Ryan Phillippe, Matt Dillon, Terrence Howard, Thandie Newton, Don Cheadle, Ludacris, mm.


H

(ursäkta mig som är lite borta i bollen, men när kommer du hem Sara?:P)

Heej

Heej allihopa!

Gissa om jag har det bra har! Ar stolt att jag klarade mig over hela Atlanten alldeles ensam. Hittade ratt pa flygplatsen i Phili direkt ;) vadret ar underbart har. Hoppas det ar fint i Sverige oxa. Noot!
Det anda felet ar att jag vill ha min alskling har. Jag onskar han var har med mig nu. Saknar han natt fruktansvart!
Naval har har vi haft poolparty, besokt ett ghetto och kollat pa softball bara for att namna nara saker.

Oroa er inte for mig, jag har det sa bra jag kan ha det. Men jag ar inte alls med i bloggvarlden som ni forstar.

Ta hand om er dar hemma. Jag uppdaterar snart igen for hoppningsvis.


puss&kram / S


RSS 2.0