Lördag

Piece of me med Brittan hörs från mina högtalare och jag har inte riktigt kommit på vad jag ska skriva. Igår var jag allafall med mamma till Hedemora och köpte skor till min häst. Jag längtar till jag ska slänga mig upp på hans rygg igen. Har även köpt nya byxor och skor till mig kommer snart. Jag känner på mig att det kommer bli en bra ridsommar.
åhh mitt huvud är helt tomt, jag har ngen aning om vad jag ska skriva mer..
Senare idag ska jag allafall träffa danni( daniellb.blogg.se)


kR/ S


The Hills

Har lärt mig nu att varje dag klockan fem så är det två avsnitt på raken av the hills. Snacka om att jag är efter.    
Jag kan inte direkt säga varför jag gillar serien, men det är skönt att kunna drömma sig bort ibland och tänka.           " Tänk om jag hade det sådär". Sen är ju Lauren världens vackraste så de gör ju att man bli inspererad av allt hon har på sig. Gillar även hennes hårfrg som är så naturligt och passar henne utmärkt.  Suck, om man ändå såg ut som henne...
Idag har det vart en riktigt slapp dag. städning har det blivit och en promenad med grannens hund i solskenet. Det blev inge Mary Kay för mig....:( Hade verkligen sett fram emot att träffa alla igen och dras med i deras positiva stämning.

I morn är det fredag och det betyder!! Hmm.....


image38Kärlek respekt / S

6th avenue heartache

Idag var jag en stund med Linda. Som konstigt nog är en av de få vänner jag fortfarande umgås med från högstadietiden. Sen jag började i Avesta känns det som om jag har tappat kontaktat med alla andra. I högstadiet tror man ju att det aldrig kommer ta slut, att man alltid ska ha kontakt även om man inte går i samma skola. Men vad pratar man om när man inte setts på ett halvår? Det blir ju bara "hej, hur är det? Vad gör du nuförtin? osv" Det är klart, man måste ju ta igen lite. Men efter allt det där börjar man prata om minnen sen har man inget mer. Blir det så efter gymnasiet också? Sara, kommer du och jag var sådär främmande när vi ses? Hmm, den som lever får se! :D

Lovet skrider mot sitt slut och idag lyssnar jag förresten på The Wallflowers - 6th avenue heartache

image37
Linda & jag i somras.

// p&k

H


26 mars

Då var man äntligen 18! Det är underbart jag känner i hela kroppen att jag är vuxen, kan ta ansvar och jag är redo att stå på egna ben! Hmm....eller inte.  Kan ju önska att det var sådär men ska jag vara ärlig så känner jag ingen skillnad..Men det kanske kommer.
Bra presenter fick jag allafall och det var trevligt att ha släkten här. Mina kusiner har nu flyttat till fagersta och det känns faktiskt mycke bra. För hoppningsvis så kommer jag träffa de oftare och att vi kommer varandra lite närmare.
Känns som att lovet håller på att gå mot sitt slut..:( Blir ju inge mer lov nu innan sommarlovet. Sorligt!
Sommaren påminner mig om att söka sommarjobb och boka resan. Just likt mig att göra allt i sista sekund.

I morn är det gärstkväll hos Mary kay igen :)

Hör av mig snart igen?!

Kärlek och Respekt/ S

Grattis

Säger vi idag den 25:e till Sara som fyller 18!!

image36

Hoppas att snyggot får en bra dag, och en jävligt vild kväll på krogen i helgen ;)


// ha ett bra lov ni som har det,

H

Annandag påsk

Så var påsken snart över. Tur att man har lite godis var att trösta sig med. Tröst behöver man verkligen, i det här kalla vädret.
Trodde jag skulle avlida i morse när jag gick ut. Tårarna rann och den kalla vinden sved i mitt ansikte. Usch, hallå borde inte våren komma snart? Hörde allafall att det kunde bli riktigt vårväder nästa helg. är väl typiskt när skolan börjar igen...Men men bara den kommer nångång så är det bra!
Idag ska jag på mitt sista påskbord, hos min farbror i Örebro. har egentligen ingen lust vill bara va hemma och mysa i soffan tillsammans med mina vänner och en varm kopp te. Saknar mina vänner ska jag tala om för er. Jag vet inte vad som har hänt men på något sätt så känns alla så långt bort nu. Va längesen man satt allihopa och bara prata så där som man ska göra. På ett sätt är det väl mitt fel. Men det blir ju så när man...okej nu säger jag det. Jag öppnar mig för bloggen. Öppnar mig för hela sverige, för alla som läser.  Det blir ju sådär när man blir kär.
Det går liksom bara att tänka på den personen då. Man vill bara va med den. Men en sak vet jag och det är att man ska alltid hålla fast vid sina vänner. Man ska aldrig lägga de åt sidan bara för man är kär.
Nu måste jag nog avrunda inlägget. Vet inte hur jag om in på det här ämnet men...
Glöm aldrig bort dina vänner.Kärlek Respekt / S

Shopping dagen

Lyckan är total! Shoppingen hade aldrig kunnat blivit mer lyckad! Köpte ett par gråa jeans, ett svart fodral som jag ska ha på mig på måndag när släkten kommer. Sen så köpte jag mina efterlängtade vita tygskor, ser så fräscha ut mot mina fula svarta puma.
. Men sen gottfolk. Jag och Huong gick. Mot samma mål. Vi visste båda att det var något magiskt. Vi gick fram till skorna. Tog på dom! Ajdå, i det ögonblicket var vi fast. Jag blev kär när jag provade dom. Om jag inte skulle få de i en påse just idag så skulle jag aldrig kunna släppa tanken på dom. jag köpte dom. Eller jag ska få de på tisdag när jag fyller år. LÄÄNGTAR!
Förresten så höll mitt kära fodral på att gå förlorat. Tänk att ett visst plagg kan ta slut på mindre än en minut. Hängde bara upp den för att få lite råd av Huong och sen var alla storlekar borta.:( Men Huong min räddare hade ett inne i provrummet som hon inte ville ha. Vilken kvinna. Vilken hjälte!

Okej jag blir lycklig av shopping, jag blir lyckllig av att komma hem med massa kläder. Vem blir inte det?

Ha de bra!

Kärlek och respekt/ S

el + handel = ?

Sara är väl lite korkad som inte får ihop el och handel :) Klart det klickar, el (L) handel? nejrå, skoooja! Vi kom faktiskt fram till att det var för allmänbildningens skull.
Nåväl, nu ska vi tala världsproblem.. NOT!
Jag ska på core+spinning strax. Härligt att få jobba lite nu när det är lov och allt.
Imorgon ska jag och Sara iväg och småshoppa. Jag ska inte spendera så mkt cash eftersom Mars-månad är full med födelsedagsbarn. Sara fyller t.ex. 18 om... 6dagar! ta en intensivkurs nu så kan jag sitta i ditt baksäte och rocka medan du kör :)

(hade förresten matteprov i algebra, gick inge bra alls. Men ett G är alltid nåt...)

/Ta hand om er nu,

H

Onsdag

Det blev inge Borlänge igår..:(  Han som vi skulle på studiebesök till var sjuk. Hela klassen som ville shoppa. Men man får göra det bästa av situationen så i morn drar jag och Hunkan till Västerås och shoppar. Tack och lov! Shopping behövs. Shopping ska det bli!
I morn är det lov. Bara några timmar kvar nu. Men först väntar en tråkig el-lektion. El och handel? Får inte ihop det där riktigt.

Kärlek och Respekt <3 / S

Saker på gång..

Tiiiisadaaag! En dag kvar till lovet! Idag ska vi åka till Borlänge med klassen. På ett studiebesök och sen gå på shoppingrunda i Kupolen. Måste hitta något nytt jag kan ha på mig när släkten kommer och grattar mig på måndag. Nu är det exakt en vecka kvar till min stora dag. Men jag trånar så efter körkortet. Kan inte se mig själv ensam i en bil, körandes. så jag anstränger mig inte så mycket.
Nu är det allafall nya kuliga saker på gång. Jag ska få vara med min frisör när hon ska ta jisellprov. Hon kommer att träna på min frisyr ett par gånger innan jurymötet. Har hört att det kommer bli en bröllops frisyr, med slöja och allt. Kanske något för framtiden?

Sen är det de där beslutet om att bli hudvårdskunsult. Ska jag våga eller ska jag vänta lite kanske? eller ska jag glömma alltihopa?Take care!Kärlek & respekt/ S

image35

Äventyrsbad: Borlänge vs. Örebro

I helgen har jag vart och badat äventyrsbad.
Borlänge denna gång. Ska vara Sveriges bästa har jag läst.
Men jag tycker Örebro är snäppet bättre.
Den så kallade "Forsen" i Borlänge var ju inget jämfört med den i Örebro som är skitkul!
Men rutschkanorna i Borlänge är bättre. Iaf den man kan åka med ringar i. Sjukt lång och kul! :D
men jag tycker att Forsen ska vara det roligaste i hela badhuset, så därför är Örebro bättre.

//tjingtjing!

H

Fredag

Fredag idag. hur fort har inte veckan gått? Hinner knappt med själv. Men jag ska inte klaga, man älskar ju fredagar. Och nästa vecka går man bara tre dagar!
Saker och ting kan verkligen inte bli bättre en vad det är just nu. efter en tid av oroligheter så har allting ordnat sig och det känns underbart.

Nu ska jag snart gå på teckenspråk. Helt värdelöst vissa gånger, men lite roligare andra gånger. Får väl hoppas att det är de sistnämnda som gäller idag.

Hoppas ni får en bra helg.

Kärlek & Respekt/ S

Musik och plugg

Just nu sitter jag och vrålar till Jimmy Eat World - Work.
Nostalgi-varning från högstadiet när jag lyssnar på JEW.
Men dåliga är dom inte.
Jag ska snart sätta igång med andragradsekvationer.
Kulkul.

Kolla förresten in den här videon om ni råkar vara lika nere i Brandon som jag är... :)
Eller om ni bara vill höra på nåt bra...// Kärlek

H

Talanger..

Idag är en bra dag! Snart slutar jag. Elller rättare sagt så har jag slutat,men sitter och väntar på bussen.
Vi var och kollade på en dansuppvisning i aulan idag. Åh så sugen man blir att dansa igen. Tänk att vara riktigt duktig på att dansa och ha utstrålningen och hela kittet. MM! Skulle jag allt vilja ha.   Men jag får  fortsätta leta efter min  talang. Den har vart ganska borttappad ett tag... Okej jag erkänner. Jag vet inte ens vad min talang är!
Tycker attt alla vet vad de är extra bra på, men hur vet man egentligen det? Gör som jag och jämför allt med alla så blir det inte så bra längre... Vissa kanske inte ens har någon speciell talang... Så är det nog. Så får det bli.

Nu ska jag återgå till mina restuppgifter.

Tummen upp för er med talanger! Keep going ni som precis som mig inte funnit den ännu.Kärlek & Respekt/ S

På tal om träning...

Blev ingen träning för mig och Huong idag. Tror att båda var ganska så slöa av oss just idag.  Jag personligen har nog tappat det där med träning och beach 2008 helt och hållet. Vill få tillbaka den där motivationen att orka träna och skippa allt onyttigt. Hjälp hur ska den här sommaren bli för mig egentligen? Får väl sitta på stranden fullt påklädd och ha dåligt samvete för att jag inte träna som alla andra på stranden med snygga vältränade kroppar.


Nåväl nu ska jag allafall gå in i duschen och sen får vi se ad det blir.
image34


Kärlek & Respekt/ S

Söndag

Vad tråååkigt med söndag! En typisk söndag är som denhär. Grått och regnigt.
Har ont på de flesta ställen idag efter ridturen igår. Hästen var allafall underbar att rida.
Jaaha...vet inte vad jag ska skriva riktigt. Huvet är tomt och på nått sätt så känns allt så jobbigt. Blir så irriterad på folk som förväntar sig massa saker av en och som hela tiden tycker att man gör fel. Hur ska man då kunna göra något rätt?

Aja nu ska jag sluta innan jag säger för mkt.

Kärlek & Respekt! / S

Dumma jag

Jag är bara för dum i huvet ibland. Kan inte rå för att jag säger saker jag inte menar. Ibland blir det så att jag inte tänker innan jag pratar och även om jag vet att jag inte menar allvar så kan andra lätt ta det på allvar. Igår höll det på att bli lite galet pga,. de men som tur var ordnade det sig tillslut.

Kolla på vädret ute idag? vad var det som hände med solen och det fina vårvädret? 
Idag ska jag allafall åka till moster och provrida hennes häst. Hon har skaffat sig en arab så det ska bli spännande att se hur en sån häst är.

image33

Slänger upp en sommarfräsch bild på Beyoncé. Såhär vill jag se ut när våren kommer.

Kärlek & Respekt/ S

and all I got was chocolate...

Jag har varit på praktik den här veckan. Skönt att det är över.
Måndag, tisdag och onsdag var rena mardrömmen. Har aldrig vart med om nåt värre.
Men igår och idag var faktiskt trevligare. Jag kände t.o.m att jag kommer sakna stället.
Men jag hann ändra mig. För när vi slutade hade våran handledare redan dragit.
Lämnat en varsin chokladask åt oss. Han kunde iaf sagt tack och hejdå. Det hade ju inte skadat.
Så vi blev jävligt besvikna. Jag mena, den här veckan har jag slitit. Kolla på mina händer nu liksom...
Jag har spruckna nagelband, trasiga naglar, olja under naglarna, skärsår här och var.
Allt det där gjorde jag för erfarenhetens skull -.-. Inte ens ett tack fick jag! Asshole!

BESVIKEN! Inget ställe jag vill jobba på iaf. Trots att personalen där faktiskt är trevlig ...


// Tack och hej,

H

alla utom jag

Alla kollar på Top Model och vad gör jag? Jo jag räknar matte... Så som det ser ut nu så har jag hela 99 tal kvar tills jag är ikapp min planering! Yippie!

image32

// Kärlek på er

H

RSS 2.0