I got a new library card and I'm checking you out!

hejsan hoppsan. I veckan var jag till bibilioteket. Det är nånting med biblioteket som får mig att må bra. Ungefär som tvättstugan och nytvättade lakan. Det här lugna. Att bara sitta där eller gå runt och kika på böcker. På sistonde har jag ju blivit lite av en bokmal. Jag lånade några böcker iaf, och dom har fått in ett nytt system, där man inte behöver en bibliotekarie om man vill låna böcker utan scannar allt själv och stoppar in sitt kort i maskinen. mitt kort gick inte att läsas av så bibliotekarien tog mitt kort, scanna in det i datorn och sa: Det här kortet ser lite gammalt ut? *kollar min namnteckning som jag gjorde när jag var typ 7*
jag: jaa, det är nog lite gammalt.
Något kommer upp på skärmen och hon säger: ja, du fick ju det här 1997, säger väl allt.
sen utan vidare så bryter hon av mitt kort på två delar och gav mig ett nytt :(  kändes lite fel att gå med det nya, blankare kortet. Vill inte ens skriva min nya namnteckning där. 11+ år utan att tappa bort det. herregud... :)

H

Bättre sent en aldrig....?

Okey jag vet att det har gått en vecka sen. Ni har säkert även sett bilder redan, men här får ni se dom igen. Konserten var grym! Det går inte att beskriva med ord.
MMMMM!


Ha en bra helg allihopa!

S

Chris and I

I morgon kommer jag att stå på Hovets scen. Sida vid sida med Chris Brown. Vi ska sjunga No air han och jag. " If I should die before I wake it's cause you took my breath away. Losing you it's like living in the world with no air" Så sjunger Chris till mig och tittar mig djupt in i ögonen.

Okej tillbaka till vekligheten! I morgon är min dröm dag. Tänk nu är det ett halvår sedan jag träffade honom. Och i morgon får jag se han igen. Jaa det går faktiskt inte att beskriva min lycka och särskilt inte i morgon.
Jag och M kommer att sova kvar i sthlm och på lördagen går vi ut på stan en vända innan vi åker hem igen. Ska bli skönt att göra nått annat en det vanliga.

Nu har jag även fått praktik. Äntligen! Det har vart ett par hemskt jobbiga dagar med letade av praktik. Hur kan det vara så svårt? Gratis arbetskraft! Men nu har jag allafall på Intersport. Har vart där förut så vet hur det brukar gå till.

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Puss/ SSlänger upp en gammal bild. Titta va långt hår jag hade då :(
Shorty har även gjort sig av med den där väggen. Thank God!


bloggbloggblogg.

Jag har insett hur jävla insatta i bloggar vi är. Jag, Al, Susanna och Sara. Största samtalsämnet om dagen kan vara Blondinbella, Stina-Lee, Kenza m.m. Varje morgon sätter vi oss vid "våra" datorer i skolan. Vi använder bara dom. Vi behöver inte ens skriva i addressen längre, för den finns kvar i minnet på datorn. Sen senare på msn när vi kommit hem kommer det, "HÖHÖ, såg du vad hon skrev där? vilken jävla tok asså.." Vad har hänt med dagens ungdomar?


Har förresten praktik på Kupan, Röda Korset. Tillfällig praktik iaf. Ska bli kul :)

H

i fredags...

...var jag på lite dåligt humör. Kanske märktes i mitt griniga inlägg mot damen på bussen? J poängeterade att jag inte var så munter, istället för att erkänna så sa jag att det  var hon som var omunter.
Men vad vore en bra dag om man inte hade en dålig dag? Då vore en bra dag en vanlig dag, och då har man inga bra dag längre,  sådeså!

:)

H


(Jag vill träna idag... Kan det bero på att jag vill slippa pluggandet?)

bussen och jag

Mitt värsta humör har jag på morgonen, när jag precis vaknat. Då ska man helst inte säga nånting alls till mig, eller ens vara i samma rum. Jag kan ligga och vänta tills jag hör att jag är ensam så jag kan äta frukost själv. Jag tål inte heller om nån frågar mig om jag ska ha frukost, då säger jag nej. För jag vill inte att den ska tro att jag äter bara för att den frågar.

Men jaja, till poängen, kl 07:30 och inte särskilt pigg sitter jag på bussen och sover. Jag bryr mig inte längre om nån tittar på mig. Sova är skönt helt enkelt. Och visst, vem som helst får ju komma och sätta sig bredvid mig. Helst inte, men jag tillåter det. Men det personen ska ge fan i är att bara sätta sig på min väska! Min väska ligger där på sätet brevid, jag lägger min vita mössa på den, pumpar musik och kollar ut genom fönstret, sen känner man hur någon sätter sig bredvid en... Hur är det möjligt? Ligger inte min väska där? Men sitter hon på min väska eller? svar ja på båda frågorna. jag tittar upp och hon ställer sig upp igen och jag ursäktar mig. ksdhfäalhfä. Jag antar att det är för jobbigt att picka på min axel och fråga om sätet faktiskt är ledigt. Alldeles för jobbigt.
Buss 500

H

Praktik praktik praktik

Fyy faan va drygt livet är just nu! Ingen praktik och då får man som straff att inventera i skolan. Kul! har ringt och ringt, men hur lätt är det. Ingen finns inne just nu. Ring tillbaka senare får man som svar. Ge mig bara ett nej då är jag glad!
Innan den här dagen är slut ska jag tammetusan ha något!

förlåt, jag är inte glad just nu. Så är det bara!

Äh, det ordnar sig väl någon gång!
Ni får ha det så bra allafall!

/S


 Chris brown

I morgon är det återigen skola. Första helveckan efter lovet. Nu är dt hårdkörning. Vårt företag ska snart hålla ett tal inför en jury på 5 personer. Allt måste vara perfekt. Från stunden vi går in genom dörren ska ingenting gå fel. Och vi ska vinna. Jag hoppas allafall att vi ska vinna. Vi ska även ha mässa inom kort. I Plushuset. Juryn kommer även då att titta på vårt arbete vid montern. Sedan kommer det att berätta vem som har blivit det bästa företaget. Jag vill verkligen vinna!!

Om tolv dagar åker jag till Hovet och tittar på Chris Brown!! Varje gång jag tänker på det får jag påminna mig själv om att jag ju faktiskt ha tagit honom i handen. Så nära honom kommer jag nog aldrig igen. Kommer nog alltid kännas lika overkligt varje gång jag tänker på det.Ha det bra/ S


hej vad lyssnar du på?

"Hej, jag känner dig, men orkar inte prata"
Gröna linjen mot Hässelby strand, Stockholm

Två tjejer ~18 sitter mittemot varandra och pratar. Samtidigt håller de på med sina mobiler.

Tjej 1: Skulle du åka till Hötorget eller?
Tjej 2: Ja, hon bara: "kom hit så går vi på stan och kollar rean".
Tjej 1: Okej, men kan vi lyssna på musik så länge? Jag ska ju åka längre än du. Så kan vi säga "hej då" redan nu typ? Jag bara måste höra den här nya skivan jag laddade ned idag.
Tjej 2: Visst, hej då!
Tjej 1: Hej då, vi hörs i morgon eller något!
Båda tar på sig sina hörlurar. De sitter fortfarande mittemot varandra men är tysta och lyssnar på musik i fem stationer till då Tjej 2 går av utan att säga ett ljud till sin kompis.

Cred: Max, Tjuvlyssnat

Det där hade kunnat vara jag och Sara. Eller rättare sagt, jag, Sara och Allyne. Vi sätter oss på bussen, vi har i princip bestämda platser. Vi sätter oss, och vid det här laget känner alla till reglerna, alla drar fram sina mobiler, mp3 eller dylikt, vi säger hejdå sen i med hörlurarna. No big deal. Något som jag kan tycka är jobbigt är när man sitter där och pumpar musik, och någon bekant kliver på. Man drar ur en lur och hälsar (för risken finns ju att man skriker om man inte drar ur den där hörluren) Men då kanske den andra uppfattar att man vill prata mer? Jag har inget emot att prata... MEN, när vet man när man kan sätta i luren igen? Finns det nån sån här oskriven regel på hur länge det måste vara tyst innan man oförskämt stoppar in hörluren i örat igen? Har alla dessa mp3-tjosan,  walkman osv gjort oss till osociala varelser? Hur ska man kunna ta kontakt med folk om dom ständigt pumpar musik? Jag mena, om någon skulle nysa och jag säga prosit, hur ska denne nu kunna höra om den lyssnar på musik? Hur ska jag kunna höra att denna nu nyser? hmm..

H

Ett år

Igår firade jag och älskling 1 år tillsammans. Så himla fort det går!

Vi lärde känna varandra för mer en ett år sedan. Han jobba mycket hos min granne och jag och min familj kände hans äldre bror. 
Jag sa till mig själv att han skulle stanna som en kompis. Medans vi lärde känna varandra fick han verkligen se mina mindre snygga dagar. Nästan varje gång vi träffades så hade jag mina tajta ridbyxor och en mindre charmig hästlukt på mig.
Men han måste ha fallit för det endå. Efter ett tag var jag tvungen att erkänna för mig själv att jag började få känslor för honom. Det tog inte lång tid innan jag började sakna honom varje dag som vi inte sågs.
Den 5 januari kan man väl säga att vi blev tillsammans. Bara en dag efter det lämnade han mig och åkte till fjällen en vecka. Dock tror jag bara det var bra för våran del så att vi verkligen fick vi känna efter hur det var och sakna varandra.

Vår största utmaning var när jag åkte till USA i 5 veckor. Då fick vi verkligen sakna varandra. Men det kommer nog fler utmaningar som vi ska klara av.

Jag älskar dig N<3

Puss/ S


Hur ser en ful häst ut?

Jag har så himla tråkigt. Jag är rastlös. Jag har varit det i typ tre dagar nu? Jag är sällskapssjuk men ändå sjukt osocial. Igår var jag med min dam Lund. Vi kikade film med Linda. Men Linda drog fortare än fortast. Vi hamnade hemma hos Lund, framför kaminen, med en kopp te, lyssnade på gamla LP-skivor (Simon & Garfunkel, Diana Ross & The Supremes) och pratade om dagens ungdomar. Det var mys på högnivå. Vi spelade sen Rappa Kalja med hennes familj. Det var kul, jag kom femma (av sex spelare). Visste ni att det är förbjudet att rida på en ful häst nånstans i USA? Typ i Washington... Då lär man ju undra, vem avgör om hästen är ful eller inte? Är det domaren som bestämmer eller finns det en jury som röstar?

Skolan börjar om exakt två dagar, jag längtar nästan, så jag kommer ur denna koma. Jag sover till över 12 om dagarna. men se det såhär, det är mitt sista jullov.

H

ååh, bokmalen som skriver va!

Dags för mig att uppdatera känns det som! De senaste dagarna har jag legat i sängen och läst böcker. Jajjemänsan, böcker, som i en bok fast i plural. Jävlar i mig vad jag känner mig duktig. Läste ut Gossip Girl - All I want is Everything och just nu läser jag Flickan i Underjorden, en bok som hela klassen läser. Den är helt okej, har typ 20 sidor kvar nu så det blir nattläsning. NOG OM DET!

Nu när det är nytt år känner jag för att göra nåt drastiskt! Färga mitt hår rött eller nåt! men sen kommer jag på mig själv, jag kan inte göra det. Jag har så svart hår det bara går att ha. Färg biter inte på mig. Nej nu ljög jag, jag har aldrig provat. Haha, jag älskar mitt svarta hår så inga drastiska förändringar där nu. Jag kanska ska göra nåt vettigt? Lära mig nått nytt?

jaja, nog för inatt helt enkelt.

om ni inte har förstått det innan så äre
H som skriver. hehehe


En bild på mig att förgylla er dag med,
förövrigt så ser jag ut sådär, jämt. Enligt vissa. halvt öppen mun, sen ska jag vinka lite efterblivet och tafatt också. Ibland gapar jag bara, och vinkar inte alls. Men då vet ni att jag har sett er iaf.

2009

Gårdagen var helt okej! Började och slutade inge vidare men jag är nöjd ändå. Skönt med ett nytt fräscht år nu på något sätt.
Ville bara berätta för er att jag överlevde nyårsnatten och fick min nyårskyss!
Hoppas ni hade en bra sista dag på 2008.

Puss/ S

RSS 2.0