My Anna

Dedicating this to you, A!
Jag och Anna brukar ha beslutsångest när vi ska korsa en gata, för det känns jobbigt att ställa sig vid ett övergångsställe när det kommer bilar, för då måste de stanna för en och då blir man stressad..! Så vad gör vi? Jo, vi tajmar, kommer det bilar går vi förbi och går över vid nästa övergångsställe, annars går vi över. Men häromdagen vart det knepigt, jag ville gå över på andra sidan gatan så fort som möjligt för att det var sol på den sidan. Men precis när vi skulle gå över kommer en lastbil varpå Anna säger: Vad gör vi?!
Jag får lite lätt panik: LÅTSAS SOM OM VI SKA GÅ RAKT PÅ!
Anna och jag saktar ner och låtsas gå förbi typ.. men sen kommer fler bilar och vi inser att vi måste gå till nästa övergångsställe, och sen säger Anna: låtsas som om vi ska gå rakt på?!
Åååh, that is what I love about you, att du alltid hookar på mina knäppa ideér utan att ifrågasätta förrän efteråt <3
Idag gjorde vi förresten lite frivilligarbete. Det finns en lokal här som studenterna får hyra, som är under renovering. Och de som vill hjälpa får komma och hjälpa. Jag och Anna tänkte att vi skulle dra vårat strå till stacken. Grejen med mig och Anna är att vi är alltid cp när vi är tillsammans. Oavsett om vi är ensamma eller bland folk. Och vi har skumma konversationer, vi pratar och pratar, men ingen fattar poängen med samtalet. Vi känner varandra så bra, men inte alls.
Jag: Ååh, va ska jag äta ikväll tro?
Anna: hmm, jag vet inte, vad har du för nåt hemma?
Jag: ...Pizzaa!
Johan (en av de som har hand om renoveringen av lokalen): pizza, gott!!
Anna: Eller... så kanske du kan äta fiskpinnar? :D
Jag: ja... .. JAAAAAAAA (I)
Johan: ...ni känner varandra va...
Okej, det låter helt lame, och det är bara Anna som kommer förstå... Men Anna, du säger alltid att det är jag som är knäpp, men jag tror nog att det är du som gör mig knäpp :)
//HN________________________


My man

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0