Jag hoppas, jag drömmer.

Gårdagen var minst sagt häktisk och crazy.
Började med att jag steg upp 5:30, eller tja, 5:50 då. SLängde i mig en macka, sminkade mig och sängde mig på cyken mot Stolpis för att gå min intro. Väl ditkommen så är det kaos, ingen samordnare är på plats och två saknas. Vi är två som ska gå på intro och innan jag vet ordet av det får jag höra: Huong, vad sägs som att jobba istället?
Jag: eh? Jobba? menar du själv? Jag ska väl gå intro?
M: nu får du jobba, du har ju ändå jobbat här förrut! jag tar alla dina svåra!
Så jag gick jobba, vilket kändes skönt, att få kö lite själv och inte ha nån hängandes över mig.  Men det var crazy varmt. Och jag har saknat mitt jobb, nåt oerhört mycket. Det finns alltid några guldklimpar, som har sån härlig syn på allt, som är så oerhört tacksamma, som är så gulliga- såna kan förgylla ens dag, det är dom som får mig att vilja komma tillbaka.
Efter jobbet ringde jag upp mina fina som är i Linköping. dom fick hålla mig sällskap när jag cykla som en dåre hem för att pappa ville bjuda mig och bror på lunch. Gick då till pappas kompis och åt, på deras uteservering. massa folk ute då det var våryra. (Käka inte kycklingspett bland folk, det ser bara barbariskt ut). Efter lunchen drog jag och bror till Systemet och inhandlade en massa mycket. Vidare sen hem för att köra i 130 till Avesta. Vuong skulle hinna med ett tåg. Det var galet, jag trodde ett tag att vi skulle dö. Efter att ha lämnat bror min  Krylbo åkte jag in mot Avesta för att att möta upp Kata och hämta lite grejs. Åkte sen vidare till Byggmax och handla Pellets, såg Jessica där! haha så jag härja runt lite med henne och tvinga henne att hjälpa mig att bära pellets.
Härsa sen hem som en dåre, böt om som en dåre, Susanna och Allyne kom och vi satt på vår altan och chilla, grilla, drack lite och snackade. Det var sjukt mys, jag har saknat mina andra fina. Sara skulle ha vatt där!
Drog sen till Bruks, mötte upp Birgitta, Susannas mamma. Böt skor fram och tillbaka. Chilla lite, träffa folk. Kolla på Cleanstream Company. Bruket. Träffa folk. Fick höra av en herre att han gillade mig förrut, vilket gjorde mig glad med tanke på hur mobbad jag var på den tiden, och att jag såg ut som en pojke haha. kriga sen hemåt. och dog. totaldäcka. nu är det fint väder, ska göra mig iordning. systemet väntar på mig, ska kolla in våryran å...
//HN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0