iPhone

Jag har äntligen en telefon igen, har gått två veckor utan - det är typ en evighet ju. Fick min brors gamla iPhone och jag är överlycklig. Ska aldrig mer vara utan telefon. Jag har inte haft nån klocka när jagär ute, och sen har jag haft en stenålders väckarklocka som tjuter utan dess like på mornarna.

Men den nya telefonen och jag har inte varit så jättebra vänner. Jag fick den igår på posten innan jag strutta iväg till skolan, så jag tog med mig den till skolan för att fixa med den där. Jag tog med mig sim-kortet också såklart och mötte upp Anna. Började pilla på min mobil;
Anna: Du kanske ska göra det där i skolan? Så du inte halkar och har sönder den...
Jag: jaa, du har nog rätt. Jag stoppar ner sim-kortet i... bakfickan? aa, bakifckan!
Anna: ja, sätt dig inte på det sen bara!
Sen kom vi till skolan, Martina berättar att man måste ha en smal grej för att få ut sim-kortshållaren. Hon sa att det gick bra med en knappnål eller liknande så jag blev lite ledsen över att jag måste vänta tills jag kommer hem innan jag kunde sätta igång min mobil. Men sen kommer Maria på den briljanta idén att använda ett gem, så jag trycker ner gemet i hålet och ingeting händer.
Martina: Fel hål, det andra..!
Jag: *trycker ner i nästa hål* oj,... OJ! Men shiet, vart är mitt sim-kort? 
Anna: bakfickan Huong, bakfickan!
Jag: Det är inte i bakfickan längre!
Maria: men du hade ju det nyss, innan föreläsningen!
Jag: jaaa, jag tog ut det ur bakfickan... åh, vart lade jag det?
Jenny vänder sig om, skrattar åt mig, Oscar skrockar lite bekymrat och Maria och Anna suckar bara. Jag hittar till slut mitt sim-kort. Men jag får inte i det i hållaren. och jag behöver gemet igen så Maria kastar över det till mig och jag tappar det på golvet och börjar vid det här laget bli väldigt frustrerad och nervös. Letar frebrilt efter gemet samtidigt som Oscar försöker hjälpa mig: Men,.. vad letar du efter?
Jag: vart tog det vägen? åh nej, jag måste ha det!!
Oscar: men vad letar du efter? *börjar leta på golvet efter det okända materialet*
Jag: Det måste vara här nånstans!!
Oscar: vad letar du efter då??
Jag: Gemet, vart tog det vägen? 
Maria suckar, Jenny skrattar, Oscar hittar mitt gem. Föreläsninger håller på att dra igång så jag lägger ifrån mig mobilen och säger: Jag oooorkar inte!!! slänger mig sen på bordet och slår iväg min penna så den flyger ut på golvet och jag hör Jenny skrattar ännu mer och Maria: så jävla typiskt hahaha!!! Oscar sitter bredvid mig och säger bekymrat: ååh nej....
Anna: Vad har hon nuuuu gjort..?
Jag har insett nu hur jävla hopplös jag är.
//HN

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahha åååååh jag bara älskar dig!! :D

2011-03-30 @ 23:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0